Jäätelönnussijat

  • licence27

Täytyy olla melko kova taipumus kleptomaniaan, vakava työnarkomania, pieni palkka, köyhä poikaystävä ja vielä köyhemmät kaverit että jaksaa keskellä yötä mennä omilla avaimilla jäätelökojuun nussimaan jäätelöitä. Ihan normaalin nussimisen ehkä voisi vielä kovalla helteellä sulattaakin, mutta sikäli kun tuo kameraan tallentui niin siitä voisi hyvinkin äkkiä tulla entinen kesätyöläinen.

Muutenhan touhu ei olisi huomiota herättänyt, mutta kun seurueeseen oli mahdutettu yksi roskaajaidiootti se alkoi jo vähän jurppia. Sanon siksi roskaajaidiootti että en usko niistä jäätelöistä euroakaan koskaan menevän kassaan ja näin ollen kyseessä on varkaus. Vaikka taloudellinen vahinko ei voi puhua näpistyksestä, koska teko oli selvästi harkittu ja suunniteltu. Ilmeisesti todellista amatöörien puuhastelua koska varmmimmin jää kiinni kun touhua kameravalvotulla alueella, parkeeraa autonsa väärin ja jättää jälkeensä selvät roskajäljet. Joko kesätyölänen pelkäsi kiinni jäämistä ja työpaikan menetystä kun kuitenkin patisti miestä poimimaan roskansa.

Miksi niinkin kaunin nainen tapailee moista idioottia? Onko V70 Volvossa jotain niin ihanaa että ei väliä mitä kuskin päässä liikkuu? Luoko se pelkääjän paikalla istuvalle naiselle turvallisen äitimäisen fiiliksen ja vauvakuumeen?

Betonin ja styroxin rahtausta tänään. Sen verran oli suurimmissa putkissa mittaa että q55 kuormaimella ei saanut kuin toisen pään maasta irti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus