Jatkuvia ongelmia

  • licence27

Win 7 on jo nyt aiheuttanut yliannoksen harmaita hiuksia. Kumma että neljätoista päivityksen jälkeen ei toimi edes virustorjunta. Kumpi on sitten sairaampi tänään: kone vai eilinen kyytiläiseni. Kyytiläinen sai sentään lääkettä, mutta mitä hittoa tämän lelun kanssa oikein tekisi.

Onneksi sentään työpäivä meni varsin rattoisasti. Yhtä nurkkaa vaille kaivannot on täytetty ja pääsee seuraavaan vaiheeseen. Täytyy koitta olla katkomatta kaapeleita. Eilen ei mennyt kaapeleita poikki, mutta kun 125 A kahvasulake pamahtaa pienestä osumasta puomin ja ilmakaapelin välillä niin ei paljon naurata. Ehkä jäi pumpusta pari lyöntiä välistä ja kipinöitä sinkoili.

Maa oli niin märkää että jopa telakoneella liikkuminen oli hankalaa. Maankaatopaikalla ei ollut toivoakaan päästä penkalle kippaamaan kun varmaan sataa kasaa kipattu päin helvettiä. Tällä menolla vietävä oma isompi kone sinne ja pyöräytettävä penkkaan reikä.

Lisäksi tarvis olla kamera kuvaamassa miten vaarallista liikenteessä oikeasti on. Voi olla että silläkin jakeluautokuskilla oli oikeasti kiire, mut kun ammatikseen ajaa olisi tärkeintä päästä turvallisesti perille. Mun näkemykseni turvallisesta ei ole ohittaa vaaroja halveksuen ja tässä tapauksessa suojakoroketta hipoen tai jos en olisi ehtinyt väistä olisi mennyt autoineen joko jakajaa päin tai sen väärälle puolelle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus