Jotain unohtui

  • licence27

Onko 100 000 ihmistä väärässä kun vaatii koulukurin palauttamista? Huomenna olen menossa kuuntelemaan kuinka tässäkin kunnassa meinataan pistää yksi toimivan kokoinen koulu kiinni ja survoa pienet lapset isoon laitokseen.

Ei isossa yksikössä sinänsä mitään vikaa ole, mutta pukkaa vaan olemaan että isommassa yksikössä häirikköoppilaalle löytyy enemmän seuraajia ja siellä ei ole hyvä olla opiskelijan, eikä oppilaan. Niin kauan kun niitä häirikköoppilaita ei ole ja niin kauan kuin kuri säilyy ei haittaa vaikka luokkakoko olisi esimerkiksi 40 oppilasta.

Sen verran olen koulujen penkkejä kuluttanut että edelleenkin muistan kuinka kamalaa oli olla niillä tunneilla joilla kanssaopilaiden joukossa oli lähinnä apinalaumaa muistuttavia häiriköitä. "lainaatko naamaas, mulla jäi perse kotiin" kysyi yksi oppilas opettajalta. Minkäs sille voi jos joku ei koulussa viihdy eikä vanhemmatkaan tai joku huoltajaksi määrätty ole tehnyt selväksi ettei se ole mikään huvipuisto vaan koulu.

Jos sitten lapsi ei osaa käyttäytyä ruokalassa niin onko se jonkun tuntiopettajan vika? Jos ei kotona osata vaatia istumaan ruokapöydän ääreen syömään niin millainen apina on taas seuraava sukupolvi. Itse asiassa huomautin tästä asiasta muutama vuosi sitten sellaisessa taloudessa jossa oli jo yhden lapsen kanssa jouduttu pahoihin vaikeuksiin. Jos vanhin lapsi syö ruokapöydässä ja nukkuu omassa sängyssään niin kyllä jo sen verran pitäisi voida vaatia rippikoulun käyneeltä kuopukseltakin. + että laittaa astiat koneeseen, tyhjää sen ja vaihtaa lakanansa itse.

Aamulla unohtui aurinkolasit. Ei haitannut, mutta se vähän haittasi kun unohdin ottaa liittimen maadoistuskuparin jatkamiseen.

Siihen asti kaikki menikin ihan hyvin- koko johto-, putki-, suojaputki- ja eristeviidakko meni peittoon ilman suuria tappioita. Todennäköisesti ylitäytön estimen sähköjohto on poikki.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus