Katsastus

  • licence27

Aamulla vähän jännitti lähteä katsastukseen. Siellähän välillä löytyy kivoja ylläreitä. Papereita etsiessäni löysin vain vuoden 2010 lapun päivättynä 10.1. Se ei tarkoittanut että olisin ajellut katsastamattomalla autolla. Lappu oli autossa, mutta tavaratilassa.

S14A on ollut rikkoutunutta ahtoputkea ja hiiren puremaa polttoainepumpun sähköjohtoa lukuunottamatta varsin luotettava yksilö. Tavallisesta teräksestä valmistetun pakoputken elinkaari on loppusuoralla ja täytyy miettiä laittaisiko tilalle ruostumatonta.

Vaikeinta katsastuksessa oli maksaminen. Vielä kysyin etukteen "onko vaihtorahaa runsaasti?" Vastaus oli myönteinen vaan ei sit ollutkaan. Onnettomia määriä käteistä liikevaihtoon nähden siinäkin firmassa. Toki sen 68 € sai maksettua kortillakin.

Odotin että olisi tullut kysymys "Pidättekö te minua tyhmänä?" Näköjään ei haittaa että akun kiilaa puukapulalla.

Harmaita hiuksia tai peräti hiusten lähtöä meinaa tulla lumilingosta. Jalka syntyi ja koeajokin on suoritettu. Vielä kun tulisi pakkasta aste tai kaksi niin saisi enemmän aikaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus