Katsottu 19-4 kertaa

  • licence27

Muuan Jaakko kertoi kuinka työelämä tuntui kiertävän kehää. Kehää siinä mielessä että muutaman vuoden sykleissä oli töissä samoilla ihmisillä rakentamassa milloin mitäkin.

Nyt tulee ehkä omalle kohdalle putki jossa on jo ollut pari ja tulee olemaan muutama revisited työmaa ja vieläpä kokolailla samassa järjestyksessä kuin viime vuonna. Näin siis siksi kun lumen jo kolkutellessa ovella on ollut turha tehdä nurmikoita ja joillain ihmisillä vaan tulee keväällä tarve kuulla kaivurin ääni pihalle, vasaran pauke ja moottorisahan sointi- näin siitäkin huolimatta että lähtötilanne on kauniimpi kuin lopputulos.

19 kertaa rupeaa olemaan jo aika kova suoritus. Se on jo enemmän kuin mitä mun deittiprofiiliani on luettu Cityn uudistusten jälkeen koskaan 7 vrk jaksolla. 4 tulee siitä kun ensin kaivetaan pohjat auki + putket, sitten täyteän varasto, omakotitalon pohja ja päälle pihat-viides tulee tiestä, kuudes ilmajohtojen uusimisesta, seiskalla ja kasilla tehdään kiviaitaa, ysillä muutetaan viemäriä, kympille tehdään pihasauna, 11 maaakellari 12 se täytetään ja puretaan 13 sukupolvi vaihtuu ja pistää uusiksi pihat, 14 lisäeristää alakerran, 15 liittyy kunnallistekniikkaan 16 purattaa huvimajan 17 muuttaa sisäportaat ulkoportaiksi 18 laitattaa maalämmön ja 19 vaihdetaan orapihlajat tuijikisi.

Tuo ei nyt ihan ole tyypillinen omakotitalorakentajaesimerkki, mutta esimerkki siitä että ihminen haluaa muutosta.

Tänään oli 3. käynti jonka yhteydessä jatkettiin sadevesiviemäri ja täytettiin kaivanto minkä asiakas oli suunnitellut täyttävänsä mönkijällä.

Maiden seassa oli vaan kovin kiviä ja hulevesikaivon monttu oli liettynyt + renkaan lasku suoraan ei ollut onnistunut. Toki jollain maatilalla 19 käyntiä on varsin vähän, mutta omakotitalossa moinen on harvinaista.

Idioottiautoilukin nähtiin taas. Ei millään voinut Opelixiansa palauttaa omalle kaistalle ennen määräysmerkkiä vaikka tuntuvasti hidastin tehdäkseni sille idiootille tilaa. Hyötyi varmaan monta sekuntia kun 100 metriä myöhemmin tai aikaisemmin olisi voinut ohittaa ihan liikennesääntöjenkin mukaisesti. Tai jos olisi odottanut sen 300 metriä niin ei olisi tarvinnut ohittaa ollenkaan kun edessä ei olisi ollut yhtään ajoneuvoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus