Keitä te oikein olette

  • licence27

Viimeisten kahden päivän aikana on tapahtunut jotaikin. Joko ihmiset on niin kännissä että ne näkee harhoja tai sitten ne on vaan olleet niin pirun hyvällä tuulella että suuruusluokkaa sata ihmistä tai autoilijaa on moikannut liikenteessä.

Ensin arvelin että puivat minulle nyrkkiä, mutta nyt olen tullut siihen tulokseen että kyse on vaan helteen ja alkoholin yhteisvaikutuksesta. Ihmisiä oikeasti kävelee jonoksi asti asfaltilla paljain jaloin, jopa kyläkaupan terassi ja parkkipaikka oli niin tupaten täynnä että pizzapäivä jäi hyödyntämättä, puhumattakaan akuutista munkkivajauksesta.

Toki voi kyseessä olla joku sympatiakin, koska olin töisssä täyden päivän sekä aattona että tänään. Asiakas puhui ennen Lappiin lähtöään että pihassaan on vain yksi paikka jossa voi pallotella ja sen keskellä on suuri omenapuu tiellä.

Nyt kaksi päivää lähdön hetken jälkeen olen toista mieltä. Nakkasin sivupihalta parit puskat penkereen yläreunasta alas ja poistin pintakaatojen tekemistä haitanneen istutuspatin. Nyt sivupihalla mahtuu kääntymään ympäri vaikka keskikokoisella kolmiakselisella koppiautolla jos se vaan alamäestä ensin selvityy. Sireenit eivät tietenkään enää näy suoraan keittiön ikkunasta ulos katsottaessa, mutta lieden ja tiskikoneen äärestä kyllä. Syödessähän oleellista on se mitä on pöydässä ja sen ympärillä

Mitä tänään sitten kaipasin... no kivenkeräysapulaistani, kilpailevan firman kaverin lainaamaa traktoria takaisin, että ei olisi ihan yöllä tarvinnut ruveta polttopuusavottaan tai repimään perävaunua irti toisesta koneesta. Niin ja ruokaseuralaista- menee hyvät wokit nyt jääkaappiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus