Kertautumista

  • licence27

Mitä aiheuttaa yksi pieni asia? Tällä kertaa yhden sähkökaapelin oikosulku vaikutti seuraavasti. 2 x lavettireissu, noin 2 tuntia lastauksineen. Tänään vanhan lippulaivan hytissä oli varmasti saunamainen lämpötila ja työteho varmasti alempana kuin edellisen koneen pienessä, mutta tehokkaasti ilmastoidussa ohjaamossa.

Helle + 30, ei tuulta= lounaan jälkeen ylilämpöjen merkkivalot syttyi koneessa, eikä oma olokaan ihan paras ollut, vaikka kolmatta litraa meni juomista.

Onneksi pintavesijohtoverkko saatiin eilen toimintaan niin siitä sai annettua hienojakoisen suihkun- Veden höyrystyminen varmaan tuplaa jäähdytystehon tuossa yksilössä. Johtuen kivisestä maa-aineksesta hydrauliikka on kovilla, eikä mitään auta pitää kaasua pohjassa tai tyhjäkäynnillä tai puolivälissä. Liika lämpö on liikaa.

Että kivisestä maasta edes osan saisi takaisin kaivantoon täytyy S45 liitin sovittaa GJ 300 kiinnikkeeseen. Sormikauhaan siis liitettävä päälle GJ 300 adabteri. Niitä oli onnekis kotona yksi vapaana, mutta jo perinteiseksi muodostuneella tavalla taas sellainen GJ 300 joka sopii yhteen viidestä kiinnikeestä ja tietty pyörittäjän alle. Eli polttoleikkaus käyntiin- nyt jäähtyy ja kohta parilla raudalla liitettävä S45 vasteen päälle. Varmaan ensi viikolla saa silpoa sen siitä irti. Toki sanoin että oli huono juttu ostaa kone jossa on lähes kaikki lelut, mutta eri kiinnikkeellä. Turhaa työtä tuli taas eikä ainakaan tänään apuja saa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus