Kirottu Microsoft

  • licence27

Ymmärrän täysin ihmisiä jotka paalaavat PC:n ja ostavat tilalle Applen tai jonkun muun käyttöjärjestelmän sisältävän tietokoneen. Noin esimerkkinä kirjoitan tätä tekstiä jo toiseen kertaan kun kesken kirjoituksen tietokone maalasi tekstin kun piti ottaa vain yksi merkki pois. (Tallennus). Useammin kuin kerran, ilmeisesti joku uusi ominaisuus - ei tietenkään vika, on hypännyt cityssä johonkin mainokseen kesken kirjoituksen vaikka en ole klikannut hiirtä. Alasvetovalikoita ei saa käytettyä kun Win 7 tekee omiaan. Mitään ei voi yrittääkään ostaa verkkokaupasta kun ostoskoriin tulee ostoksia vaikka hiiren usb ei ole edes kiinni. Suzukin tiivisteet täytynee tilata että saa niputtaa varakoneen.

Sitten kestosuosikkini eli päivitykset: koneeseen on asennettuna tasan yksi pieni ohjelma ja käyttöjärjestelmä. Nämä vievät muistaakseni 28 gigatavua Firman ekan PC:n kovalevy oli 540 megatavua toinen jotain 750 ja se tietokone ei kaatuillut, muttei myöskään jaka pyörittää nykyistä virustorjuntaa. Nyt kun sitten on sellainen kone joka kyllä suorittimen puolesta jaksaisi niin aina kun tarvis nopeutta se alkaa päivittämään jotain turhaa. En tiedä kuinka paljon tehtaalla asennetuista ohjelmista voisi poistaa kiintolevytilan vapauttamiseksi, mutta tämä on ainoa tietokone millä laskun kirjoittaminen on vienyt yli kaksi tuntia. Ensin ei löytänyt tietkantoja, sitten ei suostunut käynnistymään normaalisti, käynnistyi mutta ohjelmaa ei löytynyt ja viimein käynnistyi vianetsintätilassa= poisti päivityksiä. Päivitysten poistamisen jälkeen kaivattu ohjelmakin aukesi.

Ei siis ihme että ihmiset uupuvat töissä. Samassa ajassa kun teki yhden laskun olisi esimerkiksi tehnyt 4,4 + 6,5 km lenkit aulangolla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus