Kiusallisia pikkuvikoja

  • licence27

Aamupäivä meni kirjallisissa töissä. Aiheena kaikki muu paitsi ALV. Iltapäivän ratoksi korjasin Valmetin 6300 takalasin pyyhkimen, josta ei tosin ollut rikki kuin sulake. Sen perään aloin tutkia maasturin pyyhkimiä ja siitä taas puolestaan oli puoli sulkaa karannut teräsliuskojen välistä takapäässä ja toinen etupään pyyhkimen varsi oli löystynyt- koristyi varmaan 1 1/2 kierrosta.

Lumisateen päättymistä odotellessa päätin vielä täyttää lumikoneen pissapojan säiliöt sillä seurauksella että tuli hieman kiire hakemaan varaosia rikkoutuneiden korkkien tilalle. Miksi ei ole tehty kuten tietyissä Sisuissa eli 10 litran kannu toimittaa pesunestesäiliön virkaa. Noi saakelin pikku purkit on onnettomat ja kannet eivät kestä aurinkoa- tai sitten pesuaineessa on vähän liikaa alkoholia. Sit jos ei ole kunnon nestettä jäätyy säiliö, menee moottori ja taas ollaan varaosatiskillä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus