Kivinen routa

  • licence27

Lähes yksitoistatuntiseksi venähtäneen roudan rikkomisen ja kivien/kantojen kiskomisen päätteeksi löysin itseni kauraa säkittämästä. Niinki yksinkertaisessa hommassa voi näköjään sössiä kun ei muista katsoa säkin sisälle ajoissa.

Illalla luin taas ties kuinka monennen kerran viestilistaani. Jos viesti alkaa "Hei Nimeni on C_____ keskikorkeus hoikka ja hyvännäköinen olen nähnyt profiilisi tänään päällä ja kiinnostuin sinua".... Mitä voi päätellä? Ensinnäkin sen että viesti on käännetty. Samoin vahva veikkaus on ettei käännöksesssä ole käytetty sanakirjaa tai edes mitään kunnollista ohjelmaa.

Jopa minä kääntäisin paremmin suomesta englantia tai ainakin ymmärrettävää tankeroa.

"että voimme siirtyä täältä muistaa väri taito vamma tai etäisyys ei ole väliä, mutta rakkaus ja hoito asioita paljon elämässä paras minun terveisin"

Toinen vahva veikkaus on ettei viestin alkuperäinen kieli ole edes englanti vaan joku aivan muu.

Toki on ihan mahdollista että näitä viestejä tehtailee keskimittainen ja sopusuhtainen, mutta vahvemmin veikkaan huijausyritystä kenties vaikka sinne samaan suuntaan minne Sunny Car Centerinkin rahoja on kadonnut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus