Kolmas kokko ja toivottavasti kosteus riittää perunoille

  • licence27

Ei saanut edes häiriöttä istuttaa puskaa ja mansikoita. Menin ostamaan jonkun kvittenin ja taisi sen kaverina tulla vähän mansikoitakin.

Niitä läksin sit maahan laittamaan ja olisin laittanut vielä perunoitakin, mutta työskentely keskeytyi naapureiden ansiosta. Eipä niillä viidellä perunalla koko sukua ruokita, mutta kuulemma tyyliin parilla kapallisella on varsin ison maatilan lajike kerran vaihdettu onnistuneesti.

Vähän arvelutti lähteä liikenteeseen noin hitaalla ajoneuvolla, mutta kun tuo sade oli jo ehtinyt monin paikoin pinnat pehmittää niin eipä autokaan olisi hyvä vaihtoehto ollut kun sentään tarkoitus oli istuttamisen ohella kerätä vähän kiviä. Vähän oli tällä kertaa tasan kaksi sataa.

Menomatkan alupäätä suojasivat poliisit kahden ajoneuvon voimin ja vasta paluumatkalla 406:n kuljettaja suoritti BIL kilpisellään idioottiohituksen väärältä puolen suojakorokkeita. Vautiakin otti niin paljon että meinasi auto karata seuraavassa mutkassa. Ihan turha ohitus muutenkin, koska seuraavan ylämäen päällä olisi päässyt tyhjälle baanalle tai seuraavan korokkeen eli noin 150 m päästä ohittamaan ihan ihan laillisestikin.

Sen sijaan paluumatkalla en tiedä mitä edelleni päästämänna autossa tapahtui kun menivät ensin ohi, pysähtyivät parin liittymän päästä ja sitten taas lähtivät seuraamaan kun oli juuri päässyt heidän ohitseen. Autoa ajoi nainen, ainakin lasin takaa vieläpä nuori ja kauniskin.

Sain viimein levynipuista toisen siirrettyä. Aika ankea suoritus kun sen vuoksi oli siirrettävä kuutta konetta ja perkele joku kokkoturisti oli vielä saanut pääähänsä parkkeerata trukkihaarukoiden eteen.

No huonomminkin olisi voinut mennä. Päivällä mainostin kuinka paljon parempi auto Primera oli kuin GOLF. Golf kun tuntuu keräävät onnettomuuksia. Ilmeisesti joku kokon sokaisema oli osunut siihen vielä toistaiseksi kolhimattomaan takakulmaan puskurin kulmalla. Ei saakeli sentään tuota koheltamista vaikka on pellon verran tilaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus