Korttitalon loppusuora

  • licence27

Päivä meni pitkäksi. Korttitalon luota pääsee hetkeksi hengähtämään. Salaojat on paikallaan ja routaeristeitä saa rakentaja liimata seinään koko huomisen päivän.

Sit olikin mentävä pajan puolelle. EC 20 tappi/pusla yhdistelmässä on jotain vikaa. Toinen tappi menee paikalleen työntämällä ja toinen taas nippa nappa kymmenen kilon lealla lyöden. Suositellaan suojalasien käyttöä kun karkaistua tappia lyö. Onnettomat viisteet ja palasia lenteli taas.

Noitakin on tehty vuosia ja edelleen tappien lukitus on samanlainen kuin 30 vuotta sitten- mutta miksi ihmeessä tapin päähän ei ole laitettu viivaa tai nuolta osoittamaan mihin suuntaan lukituspultin reikä osoittaa. Hyntsyn orkkis tapeissa on isot viisteen ja tuplareijä, mutta ne on liian lyhyet perkele.

Ohjekirja kädessä sit pohtimaan missä on 3-tie venttiili- no sitä ei ainakaan tuossa koneessa ole. Sit kiroamaan kun pikaliittimet on koneen puolessa väärässä paikassa. Se toki osaltaan johtuu siitä että Daewoossa hyväksi havaittu asennustapa poikkeaa kaikkien maahantuojien oletusvarustelusta merkittävästi.

Toki sen saa noihinkin liittimiin, mutta kallistussylinteri hankaisi liittimiin.

Maanantaina sen varmaan saa toimintaan. Pari nippaa puuttuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus