Kovan mäen madallus

  • licence27

Päivän päätteeksi oli vähäväkiset ja runsashikiset treenit. Ei oikeastaan mitään uutta, paitsi se että pitkästä aikaa osuin myös sinne oikeaan maaliin pelitilanteessa.

Sen sijaan aamulla ei mennyt ihan putkeen. Kivimies täräytti kaksi pientä napsua sillä seurauksella musta kivi ja sen vieressä ollut toisen värinen huippu saatiin leikattua. Sitten päästiin se varsinaisen nyppylän kimppuun ja luulikin jo että se siinä on oikein kovaa kalliota, vaan olikin vaan lohkareita ja niin hienosti kiinni toisissaan ettei edes routapiikillä saanut kannaksesta irti mitään.

No seuraava lääke oli sitten vanha tuttu kivimies, mutta halkeamista johtuen kahdella seuraavalla irtosi korkeintaan kauhallinen, mutta sitten rupesi tapahtumaan kun maa hieman liikahti kolmella seuraavalla. Kannas purkautui hitaasti, mutta varmasti kunnes tavoite saavutettiin ja alkoi raivokas tien korjaaminen. Sää oli vähintäänkin ikävä. Jos jotain hyvää voi sanoa niin ei ainakaan pölyhaittaa tullut.

Niin ja tietysti heti kun tie meni poikki tuli jakeluauto. Tällä menolla varmaan huomenna tulee tukkirekka, hakkuriauto, muutama sorarekka, pari jakeluautoa, tie pettää katkokohdan vierestä ja joltain loppuu polttoaine.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus