Kuin kurki voimalinjalla

  • licence27

Miten sanoa tuntemattomalle naiselle että luultavasti haameesi/mekkosi on jättänyt pakarat kokonaan paljaiksi?

Olihan päivällä toki lämmin, mutta nuori kaunis nainen ei varmaan vessakäyntinsä jälkeen tajunnut että hame oli kyllä edestä paikallaan, mutta takaa vesirajan yläpuolella. Ei sillä etteikö olisi olleet ihan kauniit pakarat, mutta vähän rajaa nyt sentään julkisilla paikoilla ettei miehillä mene ruoka väärään kurkkuun.

Löysin tänään itseni naisen syntymäpäiväjuhlista. Naisen jonka nimeä en tiedä vieläkään. Ehkä se vaan täytyy selvittää tai sitten ei. Pitkästä päivästä huolimatta näkyvin saavutus tältä päivältä lienee liittymä ja tien alku. Toki kesken päivää juhlissa käyminen vähän söi työaikaa ja syömässäkin täytyi käydä.

Ilmeisesti paikallisen Nesteen kassa on viehättävän näköinen jonkun muunkin kuin minun mielestäni. En tosin tiedä mikä on seksuaaliselta suuntautumiseltaan, mutta edelläni menneelle asiakkaalle kertoi ettei ole naimisissa. Kertoi myös ettei myöskään koskaan mene naimisiin- niinhän se Irvinkin aikoinaan lauloi vaan surullinen oli tarinamme loppu arvaatko sen.

Kun yhden pelastaa häätämällä kauhan edestä niin sitten tietysti kaksi kuukahtaa, En tiedä mikä pisti jäniksen kuolemaan trukkilavan alle tai kurjen/haikaran/hanhen ilmeisesti lentämään päin sähkölinjaa.

Jossain vanhassa Top Gearissa miehillä oli USA:ssa haaste syödä autojen kanssa törmänneitä eläimiä. Olisihan siinäkin miettimistä jos voimalinjan kohdalla olisi pudonnut hieman grillaantunut hanhi tuulilasille.

Eihän se tietysti minunkaan tuulilasilleni pudonnut, mutta noin 20 metriä lähimmästä tiestä ja toisestakin vähemmän liikennöitävästä väylästä.

Eikä siinä vielä mitään jos noin sattuu, mutta oli vielä puolet paluumatkasta naispuolista seuraa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus