Kuin Tuurin kaupassa

  • licence27

Pakko ostaa kun halvalla sai- vai onko- vai saiko. Ensimmäisen kerran pitkästä aikaa minulta kysyttiin tietä. En osannut tyttöä neuvoa, mutta olisin mielelläni ottanut tihkusateesta kyytiin ja vienyt mennessäni. Tämä Ilmeisesti näytin niin paikalliselta vaikka en ollutkaan.

Rautakauppareissulla parkkipaikalla oli italialainen generaattorikauppias. Varmaan ihan hyviä pelejä kun on moottori kiinasta ja generaattori Italiasta ja kuoret missä lie kasattu. Käyttöäkin olisi kenties ollut kun oli oikein 230/400 ja huipputeho 5.5 kW nimellistehoa 4.8 kW. Näin ollen sillä olisi pyörittänyt sorvia lukuunottamatta liki mitä vaan sähkötyökalua. Mutta sitten se hinta - ihan pokkana väitti että 1200 € /kappale. Pudotti hintaa montakin kertaa ja lopulta 350 €/ kpl. Se oli jo niiiiiiiiiiin houkutteleva tarjous että teki mieli lyödä kättä päälle ja ruveta hommaamaan rahoja.

Onneksi kuitenkin oma huolimattomuus iski jo reissuun lähtiessä. Ei ollut toimivaa korttia mukana, ei käteistä niin paljoa- itse asiassa ei yhtään kun tiettyä kuittia etsiessäni olin poistanut kaikki käteiset.

Millään ei italiaano meinannut uskoa että ei osteta. Vasta sitten uskoi kun kaivoin kortin esiin ja näytin että en saa rahaa tänään. Sinne se jäi vuokra-autoineen etsimään seuraavaa uhria. Samalla myyntitekniikalla on isälleni kaupattu mm iskuporakone ja työkalusarja. Itse asiassa työkalusarja oli hintaansa nähden yllättävän hyvä ja on vieläkin, mutta iskuporakone- Aivan loistava ostos: Kunnollinen istukka riittävästi voimaa, tukeva ja nyt kun on ollut reilut kolme vuotta toimii edelleen kuin uusi. Ainoa moite oikeastaan huono kuljetuslaatikko, kotiin asti kesti- sen jälkeen toinen lukko putosi.

Varmaan ihan oikeasti noitakin koneita en kymmeniä kontillisia vanhentuneita malleja myymättöminä. Kuka sit ostaa ne kympin kappale ja myy satasella eteenpäin.

Huutokaupastakin voi saada hyvää halvalla, joskus taas ei. Ainakin tänään oli sellainen meiniki että jos savipellon tilkusta 30000€ hehtaarilta ja metsäsaarekkeesta luokkaa 20000 € hehtaarilta- ei ihme jos asuminen ja rakentaminen maksaa- harmitti jäädä kakkoseksi, mutta mutta jos en olisi mennyt ehkä naurettavan halvalla. Voihan olla että kaava muuttuu ja sit saa myydä viiden kertoimella. Tai raaka peli- mökki pystyyn ilman lupia ja jos kukaan ei valita niin kymmenen vuotta ja kerroin 10.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus