Kuinka kymmenen minuutin hommassa menee 1/2 päivää

  • licence27

Jos on jo kerran tehnyt homman, ulkona, muutaman asteen pakkasessa pienessä ajassa myöhästymättä ruokailusta niin olettaa että seuraavalla kertaa myös.

Näin ei kuitenkaan käynyt, ei vaikka korjauskohde oli tallissa, muutama aste lämmintä ja kaikki työkakut lähellä. Voisihan sitä lauantain käyttää vaikka naisten jahtaamiseen, mutta arvelin että sujuu-

Olin väärässä. Purkupuoli meni nopeasti, ehkä minuutti vähän toista- Koneen alle ryöminen makuualustan laittoineen toinen minuutti- vaan milläs korjaa kun edellinen kuski on tyypilliseen purkuintotyyliin poistanut osan eli pienen lukitustapin, tuikannat sakarakytkimen kiinni ja panssari takaisin paikalleen. Tämä siitä huolimatta että kunnollinen korjaus olisi onnistunut avaamalla 1 kpl M 5 ruuvi, vaiherin kuori pidikkeen alle ja sama ruuvi kiinni koneessa olevilla työkaluilla.

Minuutin tai korkeintaan viiden minuutin säästö- no sit kun sitä tarvis kasata, osaa ei löydy, käyttövaijerin haarukka ilman kierteitä, ohjaamon siivous- osaa ei löydy, soitto perään, osaa ei löydy. Sit tekemään ja kasaamaan. Lumekorjaukset on väärissä asioissa säästämistä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus