Kuka kuvaa tyhjää seinää?

  • licence27

Ehkä mies etsi jotain, ehkä mies halusi kuvan näyteikkunasta. Ehkä mies ei tajunnut mitä oli kuvaamassa tai sitten stalkkeroi jotakuta.

No jos nyt oletetaan että minä olin kuvauksen kohteena niin terveisiä vaan sille toimeksiantajalle. Kuka hän sit mahtoikaan olla ja miksi.

Toki ihmiset nykyään kuvaavat kamerakännyköillään suunnilleen käytettyjä akkuja, liitutauluja ja tietokoneen näyttöruutuja, mutta varsinaiselle kunnolliselle kameralle yleensä tarvis olla jotain oiken kuvattavaa.

Tietysti tietäkin voi lanata silloinkin kun ei ole soraa mitä lanata. Se on vaan pakko tehdä jos meinaa ettei tie ole keskeltä multaa ja reunoilta jotain vesiuraa ja kuraa.

Olin siis ravintolassa syömässä ja kyykkivä Paparazzi ei ainakaan kuvannut kuubalaisia huippu-urheilijoita, naapurikiinteistön parturia, eikä ohiajavia autoja. Tai jos kuvasi niin otti kameran kuvausasennosta pois auton lähestyessä.

Noin muuten päivän päähomma vei vain noin tunnin. Putken siirto, mutta kyllä se sellainen jötkäle oli ettei sille puolta pienemmällä koneella olisi mahtanut yhtään mitään. Toisaalta jos olisi ollut toisin päin, pieni kone ja saman painoluokan traktori yhteistyössä niin olisihan se turbiinikoneella onnistunut. Varsinkin jos olisi ollut laittaa putken etupään alle joku sileä levy .

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus