Kun mikään ei riitä

  • licence27

Tänään oli taas niitä hetkiä että toivoi pystyvänsä näkemään mitä muiden ihmisten päässä liikkuu ja mitä on kauniin ulkokuoren alla.

Muuannen jos alalta onneksi poistuneen yrittäjän oli onnistunut saada firmaansa ainakin kolme huipputyöntekijää. Kilpailijaahan ei saisi kehua, mutta sellaisia joista kaiketi jokaisella oli sieltä firmasta lähdettyään pian oma yritys ja taitaa joillain vieläkin.

Kuitenkin tämmöinen pikkujuttu kuin työntekijän ja robotin välinen ero tuppaa unohtumaan päättäjiltä, johtajilta ja myös niiltä paremmilta puoliskoilta.

Stressin saa itselleen helposti kun haalii sellaisia töitä joita ei saa tehtyä kunnolla määräajassa. Stressiä saa lisättyä kun löytää sellaisen kumppanin jolta puuttuu omatoimisuustoiminto. Pätee niin yritystoiminnassa kuin parisuhteessakin.

Sitten jos oikein haluaa itselleen stressiä niin sitä saa rönsyilemällä itse tai olemalla rönsyilevän kumppanin kanssa joka saattaa sovitun työmaan sijasta mennä esimerkiksi pihapuita kaatamaan kuuden kilometrin päähän, rikkoa koneen ja palauttaa sen sitten niin ikään rikkinäisenä. Tai sitten kumppani rönsyilee itsään jakaen.

Jos ei vielä noillakaan eväillä ole saanut tarpeeksi stressiä niin kannattaa hankkia lauma koiria, muutama hevonen ja vieraista kupeista juova lyhytikäinen "ranskalainen" rotukissa.

Jos joku (nainen) ehti tänne saakka lukea niin tuossa yllä on aika monta tyyppiä miestä ja naista. Lähes kaikki varoittavat naisesimerkit on nyt nähty, samoin monta hyvää ja kaunista. Naisessa ei vaan ole minkäänlaista tuoteselostetta että pystyisi päälle päin sanomaan mitä kaikkia onglelmia mukana tulee- siis sellaisia joihin en pysty vaikuttamaan.

Mistäköhän tämä juttu lähti liikeelle- no siitä kun yksi niistä huippuduunareista mainitsi kuusipäiväisen työviikon- EI siinä ole mitään ihmeellistä. Jokainen päivä voi olla ja varmasti onkin jonkun työpäivä. Jos kone maksaa 400000 € ja sillä on esimerkiksi kolmen vuoden takuu niin viikonlopuista ja arkipyhistä kertyy sanotaan vaikkapa 180 vuorokautta. Siihen päälle pakolliset huoltoseisokit ja mahdolliset korjaukset niin kone seisoo takuuajasta puoli vuotta ja jälleenmyyntiarvo laskee iän, kilometrien ja käyttötuntien myötä.

Sitten ihmetellään miksi ABC on noussut ilmeisesti arvostetuimmaksi tavaramerkiksi lajissaan. Tietysti se tarkoittaa julmettua määrää työntekijöitä joka hommaan kun liike on aina auki, mutta myös sitä että niinä hetkinä kun muut pitävät ovensa suljettuina yksi tekee liikevaihtoa- ei siis välttämättä voittoakaan, mutta se liikevaihto voi olla kilpailjoilta pois. Tietysti työaikalaki rajoittaa, mutta sinänsä hyvää lakia ei ole mietitty monella alalla ihan loppuun saakka.

Karuna esimerkkinä nuo sähköisten ajopiirturien kauhutarinat. Jos kuljetuksen reitti on vakio niin minun mielestäni sen piirturin sijaan pitäisi olla vaihtoehtona ajosuunnitelma ja siinä vaadittuja vastaava määrä taukoja ja ne paikat missä tauko vietetään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus