Kuumetta

  • licence27

Kokolailla ennätyksellisen lyhyt työpäivä tässä kuussa. Yksi pieni kökkö hiekkaa autotallin seinustalle ja kaksi kiveä ylös kaapeliojasta.

Rakentaminen on näköjään stressaavaa touhua. Siis jopa siinä määrin että vaikuttaa yöuniin ja päivittäiseen toimintakykyyn. Hyvänä esimerkkinä asiakkaan japanilainen auto. Emäntä kolhi ristikkopäivänä etupuskurin kauhaan ja sen jälkeen on jo ehtinyt osua peilillä ja kyljellä tolppaan.

Sitä varten on autokorjaamot ja nuo oli onneksi ihan vaan pieniä pintakolhuja. Ei siitä niin kauan ole kun itse jyräsin yhden asiakkaan roskapöntön perävaunulla ihan levyksi.

Sorat kun oli levällään suuntasin rautakauppaan. Rautakaupassa oli rakentajapalvelussa tyhjää, mutta varaston puolella suorastaan ruuhkaa. välituloksena olin sitten kahden täysperävaunuyhdistelmän välillä annettuani sille etummaiselle tilaa. Onneksi peruutin vaununi maatalouskonerivistöjen väliin ja pääsin livahtamaan parkkiruutujen kautta kotimatkalle.

Nyt varmaan stressi helpottaa, kuume nousee ja toivottavasti ruoka pysyy sisällä.

Kimi Räikkösestä voi olla montaa mieltä, samoin Heikki Kovalaisesta. Joka tapauksessa jos tänään uutisoitu siirto pitää paikkansa voi ensi kauden tallipaikkojen jako mutkistua entisestään. Meinaan vaan jos Heikki nappaisi pari palkintosijaa tai edes sijat 4-6 molemmissa jäljellä olevissa tämän kauden kisoissa.

Taisin juuri eilen lukea viikonlopun lehdestä parin tutun kaverin isästä. Tänään sitten katselin aika ikävää uutista lentoturmasta toivoen ettei kummassakaan koneessa ollut tutun poika ohjaimissa. Toisaalta täytyy sanoa sekin että tapaus vetää jo vertoja USA:n lentäjille jotka onnistuivat nokkakolaroimaan helikoptereilla vaikka olivat ainoat satojen kilometrien säteellä.

Ehkä Hots Shots oli katsottu kertaalleen liikaa ja killisilmäisyyslääkkeet jääneet ottamatta. Joka tapauksessa kaksi miljoonien lentokonetta romuina, toisen lentäjä kuollut ja toinen ilmeisesti pelastautui heittoistuimella. Varmasti kova paikka sille joka jäi moisesta henkiin. Joutuu elämään sen tiedon kanssa ja varmaan kohtaamaan myös kuolleen lentäjän omaiset. En oikein jaksa uskoa metsästysonnettomuuteen, mutta sen selvittäminen on varmaan jo alkanut. Itse veikkaan että kumpikin on väistänyt kohtaamistilanteessa samaan suuntaan tai toiseen koneeseen on tullut tekninen vika.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus