Kylmää terästä

  • licence27

Joskus on 0400 herätyksiä joskus 050. Mukavaa oli kuulla että kadonnut kaasupullo on viimein löytynyt, vaan ei paljon polttoleikkauspilliä lämmittänyt kuulla että se kävi vieressä vaan ei tullut autosta alas. Siitä yksinkertaisesta syystä että auton nosturi ei toiminut.

Kylmä keli toi mukanaan myös hinauskauden avauksen. Epätyypillinen yhdistelmä- Nainen, takaveto, automaattilaatikko, kiire ja ei mitkään loistavat talvirenkaat. Ojastahan se auto täytyi ylös ottaa, melkein olisi kaatunut jos vastapenkka ei olisi pitänyt vastaan. Auto taisi kaventua viitisen senttiä- on helpompi parkkeerata ja entistä aerodynaamisempi. Aerodynamiikan parantumista kehui myös Audi A3 1.8 turbon ja vieläpä nelivetoisen nelipyöräluisussa betoniporsaaseen ajanut.

tällä kelillä ei kannata mitään konetta käynnistää lämmittämättä jos ei ole pakko, hyvä vaan jos ei starttaa niin ei tule pakkastuhoja, kuokitaan sit kevväämmällä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus