Lähes 1000 kilometriä

  • licence27

Voisi kai päivän viettää paremminkin kuin autossa istuen. Oli kuitenkin taas vierähtänyt aikaa edellistä visiitistä ja tälle päivälle ei ollut mikään homma kaatumassa päälle.

Mennessä yksi stoppi, ilmanpaineiden tarkistuksella + munkilla, paluumatkalla niin ikään yksi stoppi, mutta vain auton tankkauksen vuoksi. Kesänopeusrajoituksista on selkeästi iloa, koska keskinopeus oli sadan pinnassa.

Paluumatkalla ei tehnyt mieli syödä. Ei itse vielä kotonakaan kun oli sen verran hyvät sapuskat. On vaan kumma juttu kun ei sukulaiset tahdo kerrasta ymmärtää kun sanoo että "en ole jäämässä tänne yöksi".

Ei sillä etteikö siellä olisi nukuttua saanut, mutta se vaan tuhoaa sit huomisen, huominen vaikuttaa maanantaihin ja tiistaina pitäisi kuitenkin olla päivärytmi vähän toinen kuin nyt.

Yksi asia silti jäi vaivaamaan- Omaa sukua ilmeisesti Saastamoinen, mutta en muista tavanneeni, en tunnistanut edes kuvauksen perusteella, mutta kuitenkin olen kuulemma soittanut jonnekin kysyäkseni hänen yhteystitojaan- yhteystietoja joita ei tullut, sukunimi oli vaihtunut ja jälkikasvuakin oli tullut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus