Lainaatko ponnaria? Itsenäisiä naisia ja "katupoika"

  • licence27

Kaikkeen sitä törmää. Kaunis vaalea nainen yritti lainata ponnaria. En kyllä ollenkaan ymmärrä miksi koitti lainata sitä minulta kun hiuksia oli juuri aamulla lyhennetty.

Ei siinä mitään. Kyllähän sitä mielellään viehättävän naisen kanssa juttelee vaikka ei ollutkaan mitään pompulaa tai kuminauhaa tarjottavaksi. Autossa olisi ollut yksi musta nippuside. Sillä olisi saanut pysyvämmän kiinnityksen, mutta irroitus ei olisi kuulunut kauppaan.

Ruokarauhaani häirittiin tänään ja ilmeisesti keskeytin älypuhelinsession kotiin kysymällä "mitäs teille saisi olla tai jotain siihen suuntaan"

Hienoa että heillä oli omaa rahaa, mutta ikävää että en saanut kolikkoylijäämääni vähennettyä sen enempää.

Ilmeisesti naisparat luulivat että olin vähintäänkin humalassa. No ehkä olin vähän väsynyt tripla+ 1 juhlien jäljiltä ja verensokeri alhaalla, mutta vähän näytti että naisilla leuka loksahti suunnilleen saman verran kuin kuin kaukosäätimen käyttämä keskuslukitus pyöräytti lukkovipuja.

Kuitenkin jos jotain tästä päivästä mieleen jää sen lisäksi että onnistuin manaamaan Lewiksen pyöränripustuksen solmuun nii se oli kukkaiskuosissa ollut nuori nainen ilmeisesti punaisine hiuksineen. Oli kyllä sellainen kaunotar että koko paikassa oli vain yksi vastaava. Vaalean version viehätysvoimaa tosin vähensi kättä kiertävä tatuointi. Joku niistä tykkää, mutta minä en niistä syty ollenkaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus