Lampi

  • licence27

Tänään piisasi yleisöä- ei valitettavasti ulkomaalaisia vaihtarityttöjä. Kun rivitaloyhtyiön takapihan lampi kunnostetaan niin täytyyhän asukkien nähdä mistä maksavat.

Mutta sit kun vastoinkäymiset alkaa niin ne tuppaa ketjuuntua. Ensin tuli lunta- siis reippaasti, sit liukasta- tarvi hiekotta, jäätie ehti menettää aamuista kantavuuttaan ennen kuin soraa tuli- soraa ei voinut laittaa ennen kuin oli kangasta.

Kangasta ennen piti noutaa toinen sorakuorma ja kankaan jälkeen evästä leipomosta. No montulla ei näkynyt kuormaajaa- LA toimi vaan ei vastausta- ei kun etsimään. Generaattorin tankkaus oli menossa ja kuski + kuormaaja sen pariin sidottuina. Kun kuorma saatiin ja kangas kyytiin niin leipomon aamuvirkut oli jo laittaneet ovet kiinni ja taas ajelemaan.

Sillä välin toinen kuski oli ajanut ajokoneen mahastaan kiinni hankeen ja jäätien loppukin kantavuus oli menetetty.

Päivää ei onneksi liikaa venytetty ja aurasinihomejuustokermajauhelihakastike antoi voimia. Sit illan saapuessa 6,6 km hiihtoa tökkivällä liimaladulla

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus