Laskeumaa odotellessa

  • licence27

Voiko luottaa siihen ettei huomenna tarvitse mennä kauppaan hamstraamaan säilykkeitä? Korean tilanne muistuttaa muuannesta Saksaa hallinneesta käppänästä. Ilmeisesti pohjoisessa on havahduttu siihen että tietoja muusta maailmasta ei pystytä loputtomasti salaamaan. Näin ollen ainoa keino pitää kansa kurissa ja nuhteessa on pistää pystyyn verinen show ja sen tuoksinassa saadaan yksi sukupolvi potentiaalisia toisinajattelijoita katoamaan.

Vaikka P-Koreaan kylväisi 28 miljoonaa älypuhelinta joilla pääsisi vapaasti tietoa hakemaan- kuka uskaltaisi ja kuka uskoisi?

Eilen Wikipediaa luin ja oli yllättävää että vasta vuoden 1980 tienoilla etelästä tuli pohjoista "rikkaampi". Jos Koreat olisi silloin yhdistetty tavalla tai toisella olisi se nyt lähes Japanin veroinen talousmahti- riippuen tietenkin siitä paljonko asevarustelu olisi rahaa niellyt.

Toivottavasti rauha säilyy ilman kolmenkaan päivän sotaa.

Polttopuita nyt ainakin on sen verran kotona että syksyyn asti riittävät. Kauhea työ niissä oli. Kahden laiturin tolpat poistettiin aamulla järvestä ja yhden etukauhan kiinnikkeet muutin toiseen asentoon

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus