Leikkitelineitä ja asiavirheitä

  • licence27

On hetkiä jolloin työ ei suju. Eilen oli yksi niistä. Tänään sinänsä sujui, mutta toki päivän jolloin kansa juhlii ja rellestää olisi voinut käyttää muutekin kuin siivoamalla toisen kuskin jälkiä.

Jos jonnekin kasataan leikkitelineitä joilla on lasten tarkoitus päästä leikkimään niin ei siellä saa olla näkyvissä lasinsiruja tai jos näkyvissä niin ei ainakaan sellaisessa paikassa että niiden päälle voi pudota telineiltä tai kaivaa niitä hiekkalaatikosta.

Toisella työmaalla asiakas löi eteen aamun lehden ja totesi että "Ihan kiva juttu, mutta aika monta asiavirhettä". Oli siis sukulaismies + yhdistelmäkaivuri ja kuvatekstissä luki "...traktori...". Ei pidä sikälikään paikkaansa että vaikka käytettäisiin nimitystä traktorikaivuri niin kyseessä on kuitenkin komponenteista valmistettu erikoiskone, ei mikään puoliksi puretun traktorin päälle kyhätty Vammas Kersantti.

Sitäpaitsi kun kyseisen ihmisen tunnen niin tiedän ettei hän omista ainuttakaan traktoria. Näin ollen jos sanotaan että on kalusto "omasta takaa" - sekään ei pidä paikkaansa. Lainakoneet, jotka vieläpä yleensä palautuvat rikkinäisinä ja liattuina on ihan eri asia kuin oma kone. Tällä kertaa oli sentään nimi oikein, viimeksi sekin oli vaihtunut eli ei ole lehteen uskomista.

Toinen työmaa jäi siis kesken, mutta pahimmat paikat alkaa olla tehty ja helpoimmat. Keskivaikeaa on vielä odottamassa ja tehtävä ennen maanantaita kun silloin pitää olla taas ihan muualla pois rakennusryhmän tieltä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus