Lisää telepatiaa ja naisen rengastus

  • licence27

Voi tätä ilon päivää. Ei soinut puhelin, ei tullut lunta, ei juuri tuulta ja sai nukkua reilut 8 tuntia.

Tälle päivälle oli ohjelmassa lumititilanteen ja television tarkkailua. Sen lisäksi tavoitteena oli testata toimiiko kaverin hevoskopin jarrut ja rasvata kaikki 14 nippaa sekä sivuoven lukko.

sivuoven lukon sain purettua ja kasattua jo eilisen puolella, mutta ei sen askartelun jälkeen enää tehnyt mieli ryömiä kopin alustan alle. Onneksi koppia noutaessani muistin pyytää lääkeruiskun ja neulan- hevoseen käytettykin olisi kelvannut ihan hyvin, mutta ei uudessakaan mitään vikaa ollut. Sillä sai syötettyä öljyä vaijereiden sisään purkamatta suojakumeja.

13 nippaa toimi, yksi ei- joko kanava on ruostunut umpeen tai sit on vaan niin kireä nivel ettei sinne mahdu edes rasvaa.

Koskapa hevoskopin omistaa nainen ja havaitsin että vararenkaassa on kudokset näkyvillä- (syystä että yhdessä navassa oli käynyt jarrukengän täystuho)- päätin että vaikka ystävänpäivä on vasta ensi viikolla niin hoidetaan sekin kuntoon. Rengastin siis naisen hevoskopin uudella nokialaisella vararenkaalla.

Vastoinkäymisiä oli vähän, painemittari ei liikkeessä toiminut ja sit kun toimi niin venttiili vuoti, mutta kyl nyt on komea vetää- toivottavasti kukaan kateellinen ei varasta sitä kun yleensä varakumi on se huonoin eikä paras.

Tämä tosin vasta sen jälkeen kun olin muut kohdat saanut kuntoon ja piti ilmoittaa että en ainakaan päivällä pääse palauttamaan sitä kun ei ole veturia käytettävissä. Samalla hetkellä puhelin kertoi viestiä kyseiseltä naiselta- soitin heti takaisin ja kerroin tilanteen.

Juuri ja juuri tortain puolella koppi on siellä missä pitääkin ja pääsee omistajineen ja hevosineen huomenna tositoimiin eli raveihin.

Kirjoitettaessa soi Hiljaisuutta

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus