Lukutaitoisille

  • licence27

Olen siis ensimmäistä kertaa pitkään aikaa lukenut kirjan. Valitettavasti en vois suositella sitä kenellekään selväjärkiselle ja ihmettelen miksi se on ylipäätään aikoinaan suomennettu.

Paluumatkalla Tampereelta piti tehdä asiakaskäynti. Muuten meni hyvin, mutta mökkitien puolivälissä auton alka alkoi kuulua kovaa ääntä. onneksi se oli vain lisälmmittimen pakari ja korjaantui tunkkauksen jälkeen mustalla Leathermanillä.

Tänään ei onneksi ollut hernekeittopäivä, mutta eipä myöskään paljoa silmänruokaa. Onneksi Opel pelasti päiväni ja reittini puolimatkasta löytyi kaunis tatuoitu nuori nainen jolla oli selvästi joku ongelma. Olin siinä vaiheessa päivää saanut ensimmäisen työmaan valmiiksi ja köröttelin sit kotiin työmaan avain mukanani.

Opel oli farkku ja vuodelta 1999 ajettu noin 240 tuhatta, juuri huollettu ja hyytyi suoraan ajosta vaikka tankissa oli bensaa ja moottorissa öljyä. Moottorin vikavalo oli syttynyt ja meinasin että ehkä ylikuumentunut. Kotimatkalla veikkauksiin liittyivät katkennut jakohihna, löysä tankinkorkki tai irronnut öljypumppu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus