Matkalta palanneet

  • licence27

On se kumma että jonkun pitää matkustaa Kanarialle A että saa tulla kotiin eturauhaslääkityksen kanssa B saa tuoda tuliaiseksi kuivattua lihaa ja jotain helyjä naisellee C pohjanoteerauksena käydä marokokkolaislääkärillä otattamassa vaikut pois korvista.

Kaasuräjähdys ei ollut osunut kohdalle ja turistikohteen parkkisakot naurettavan pieniä.

Kuitenkin noin periaatteessa ihmisen pitäisi olla loman jälkeen levännyt ja intoa täynnä, varsinkin käytyään valoisassa ja lämpimässä tutussa kohteessa- vaan niinhän ei ole. Jo pieni risteily vie työkyvyn kolmeksikymmenksi tunniksi ja jos lentomatka niin kolmisen vuorokautta vajaalla työkyvyllä.

No tällä kertaa vajaatyökyky alkoi heti aamulla- siis hätä ja hoppu muuttaa valmiita suunnitelmia jonkun toisen työmaan suuntaan. No onneksi kone oli lähellä ja kuravellissä, joten painepesun aikana vajaallakin työkyvyllä sai hää soitettua ja kas kummaa palattiin mun alkuperäiseen suunnitelmaan, tankit täyteen ja nokka kohti pohjoista.

Vajaan työkyvyn kruunuksi hukkasi vielä puhelimensa kesken uuden leikkikalun esityksen... Ei ole löytynyt vieläkään. Heti ekana päivänä siis tappiota joku 300 € - kannatti käydä lomalla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus