Mestarikuskit asialla

  • licence27

Kannatti taas herätä, oikoa kaivinkoneella parit lumilingot ja lähteä töihin. Ihmettelin kummallisia jälkiä pihassa ja oli taas kilpailevan firman kaveri loistanut. Oli unohtanut nostaa etukuormaimen maasta ja vinssin kehikko oli sit kyntänyt lunta ja jäätä pitkän matkaa.

No sitten meni jokunen tunti ja puhelin soi. Ei tälläkään kertaa hyviä uutisia. Kovan onnen japsirauta jolla ajaa eräs lähisukulainen oli taas kokenut kovia. Äiti ruttasi sen traktorilavetin keulaan tappiona vain valo. Veljeni suistui sillä Pyhännäntieltä ojaan ja syytti renkaita. Äiti vielä kertaalleen suistui tieltä en muista oliko uusilla vai vanhoilla renkailla, mutta yksi postilaatikko siitä matkalta ainakin särky kylkimyyryssä.

Juurikin eilen sit kun yksi auto lähti pihasta piti sanoa että ota se Primera ja taas kun primera lähti että miks et mennyt maasturilla ja sitten sen päiväisen puhelun sisältönä oli että primera oli taas rutattu. Tällä kertaa oikein tiemestaritason kuljettaja peruutti kylkeen. Niin ruman värinenkin tuo primera että kyllä pitäisi näkyä.

Olen lukenut että jollain oli vastaava edellisen sarjan auto ja monen sivun selostus kaikista tekniikkanurheista- tuossa tekniikka kyllä pelais, mut mistä saadaan ohjaamoon ja ympärille parempia kuljettajia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus