Microsoftin kirotut

  • licence27

Kun seuraavan kerran näette yökerhossa tai ravintolassa ihmisen räpläävän puhelintaan kysykää: Onko sinulla tylsää vai tunnetko itsesi yksinäiseksi?

Taidan seuraavaksi joutua opettelmaan Linuxin. Tietokoneen mukana tullut uusi Windows on taas kerran sellainen tehosyöppö että tarvis olla toinen kone rinnalla pelkästään käynnistymässä ja sammumassa uudelleen päivitysten ja turhien lisäosien välillä. Kun sähköpostiakin yrittää kirjoittaa niin kuuden rivin välein kone hyytyy puoleksi minuutiksi, eikä saakeli pelkkä selain + virustorjunta saa syödä kahta gigatavua muistia.

Ei mene hyvin Nokiallakaan. Luultavasti menisi paremmin jos puhelimeen saisi valita mieleisensä käyttöjärjestelmän. Kymmeniä vuosia sitten televisiossa oli sarja muistaakseni nimeltään "Tripodien aika" - siinä ihmispolot joutuivat elmään riippuvaisina kolmijalkaisista koneista. Nyt se alkaa olla todellisuutta, mutta TR on pudonnut pois ja jäljelle on jäänyt I-podien aika.

Katsokaapa ympärillenne kun menette ravintolaan. Jos siellä ei syödä, eikä tanssita niin 10% ihmisistä räplää jatkuvasti puhelintaan. Tai jos ei niin soittaa puolen yön tienoilla vielä 5 -10 puhelua tai tarkastaa sähköposteja ym urheilutuloksia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus