Miljonäärejä ja tosikierrätystä

  • licence27

Maailma on pieni jopa silloin kun sattuu osumaan suuri potti tuonne lähikuntaan. Aamulla radiossa haastateltiin miljonäärien esimiestä ja kuulemma vain kaksi oli jäänyt tulematta töihin, vaikka taitaa olla tulossa sellaiset määrät rahaa että sillä voisi ostaa ihan oman konepajan.

Kuitenkin täytyy muistaa että 10 / 160 on (ja vieläpä ilmeisesti saman alan duunareita kaikki) kohtuullinen osuus työvoimasta. Jos kaikki jäävät kerralla kotiin nauttimaan miljoonistaan niin se vaikuttaa varmasti vielä viikkoja kymmenen tai kolmenkymmenen muun työnkuvaan. Ei pelkästään määrällisesti vaan se kaikki hiljainen tieto jää siirtymättä. Sitten jos YT tietokin piti paikkansa niin varmaan noista kavereista kukaan ei pahastuisi pitkää lomaa kun ei tarvitse huolehtia etteikö saisi ruokaa pöytään ja sähkölaskua maksettua.

En ole vielä henkilöä tavannut, mutta on mahdollista että heistä yksi on tuttu jo reilun kymmenen vuoden takaa. Hänelle jos kenelle soisi ylimääräistä rahaa. Kun ottaa huomioon kaikki ne vaikeudet ja kuinka ankea se kymmenen vuoden takainen työmaa hänelle lopulta oli, olisi oikeus ja kohtuus että menisi nyt sinne edelliselle työmaalleen, esittäytyisi ja ostaisi koko enemmistön ja ihan vaan piruuttaan tekisi pajasta paremman omalla tietotaidollaan ja kokemuksellaan. Menisi sitten istumaan päiväksi sinne johtajan huoneeseen ja hitsailisi prototyyppejä kaikessa rauhassa. Sen voisi tehdä velattomana ja ottaa töihin vaikka sihteerin, hovimestarin ja autonkuljettajan.

Edit 10.4 - oikea firma, mutta väärä paikkakunta. En siis tunne yhtään ennätysvoittajista.

Ei ehkä aina uskoisi kuinka innokas kierrätysihminen välillä olen. Nimenomaan välillä, koska joskus voi tuntuu että paljon enemmänkin voisi tehdä.

Kuitenkin tänään onnistuin löytämään uuden kodin nro 3 käytetylle kuumavesivaraajalle. Hyvällä helkellä, koska sen 2. kodissa on menossa väliseinän vahvistus ja se auttamatta on siellä tiellä.

Sen lisäksi onnistui löytämään uuden kodin kahdelle mattotelineelle ja sain niistä suurimman osan jo siirretyä niin ikään 3. osoitteeseen.
Toisen telineen tamppausritilä oli vielä osoitteessa nro 2, joten senkin hakemisessa meni aikaa ja tulee menemään vielä tovi ja useita ajokilometrejä että sen saa sinne oikeaan osoitteeseen. En luvannut niitä pystyttää.

Varsinainen kierrättäjä on kuitenkin se joka tekee purkutuomion saaneen talon siiven osista kanalan. Siitä tulee varmaan ihan hieno ja toimiva kun vaan pistää polttolaitokselle vietäväksi kaiken alle puolen metrin korkeudella märkätilojen lattiasta olleen puumateriaalin

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus