Minkäs teet

  • licence27

Enää ei tarvitse maanantain hommia murehtia. Putkimies pisti kaksi uutta muovikaivoa paikoilleen ja jos jokin jää harmittamaan niin ei ainakaan sillä puolen kiinteistöä.

Sit olikin aika kääntää istutuskone remontointiasentoon. Vetokolmio irti, mittaus että kuinka paljon tilaa tarvii pikakytkentäkourille olla ja jatkopaloja leikkelemään, hiomaan ja tietysti hitsaamaan.

Siemenlaattikko on vielä solmussa, mutta muuten koneen alaosan remontti on tehty. Ehkä joku vahvikepala täytyy vielä laittaa, mutta vasta sitten kun tietää ettei se osu siemenlaatikkoon.

Jos koulussa on rinnakkaisluokkia kirjaimeen f asti, yläaste ja lukio samoissa rakennuksissa ja aikaa yli 20 vuotta niin millä todennäköisyydellä muistaa jonkun itseään kaksi vuotta nuoremman tytön?

Joku päivä sitten kenties liikennekameralla olisi tallentunut episisodi josta saataisi huolestunut äiti saada väärän kuvan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus