Miss Olde Williams

  • licence27

Harvoin heti ovelta ensimmäinen ajatus on suunnilleen "Voi hitto mikä kaunotar"- tänään sellainen ajatus tuli siinä vaiheessa kun tajusin että matkalla lounaalle puhuttu tarina siitä kuinka nainen sai Suomessa luvan pitää housuja realisoitui edessäni työasuun josta varmaan jossain musilimimaassa vähintäänkin kivitettäisiin. Saatuani sit silmäni takaisin kuoppiinsa maksoin ja kysyin mitä on tarjolla ja onko itse maistanut.

No kovin oli tyhjää sillä hetkellä kun menin ovesta sisään, sain salaatin syötyä ja hain pääruokaa. Totesin sit lautaseni kanssa pöytää lähestyessä että Lasagnea se on ja ihan syötävää, muttei samanlainen täysosuma kuin viereinen kala lisäkkeineen.

Sitten koskapa oli hiljaista niin näin kuinka kaunotar nappasi lautasen ja alkoi ruokailupuuhiin. Hieman myöhemmin heilahti käsi mausteiden suuntaan ja sitten tajusin että se puute oli varmasti suola/aromisuola ja siihen kun päälle vielä tuli ketsupippia lopputulos oli varmaankin lähellä täysosumaa.

Itse olin siinä vaiheessa jo jälkiruuan kimpussa ja se oli santsaamisen arvoista.

Lasagne siis kuuluu niihin ruokiin mistä pystyy tekemään todella hyvää valtaosin säilykkeistä ihan kotioloissa seuraamalla pakkauksen ohjetta. Jos se on sitä todella hyvää niin silloin se ei kaipaa ainakaan ketsuppia- suolaa tai aromisuolaa saattaa kaivata, koska liika suola pilaa ruuan varmasti.

Lounaslistalla olisi ollut myös herkullisen kuuloinen Iron Maiden, mutta sitä en tyhjästä ravintolasta huolimatta uskaltanut tilata.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus