Mistä kaivaisi edes hitusen juhlamieltä

  • licence27

Raskas työ kaiketi vaatisi raskaita huveja. Ei vaan kertakaikkiaan jaksa. Tietenkään missään kerrostalossa ei yleensä tarvitse murehtia sellaisesta pikkujutusta kuin pihavaraston kattopelleistä maassa tai saunan lämmittämisestä. Niistä ei myöskään tarvitse murehtia jos asuu luolassa tai on koditon.

Hyvin tehty työ on välillä palkitsevaa, mutta ei läheskään aina. Tänään yhden lappeen verran kattoa purkaneena, juoksut ja ruoteet ruuvanneena, tietysti aluskatteen laittaneena ja osan pelleistä takaisin ruuvanneenna tuli vaan monta kertaa mieleen että oliko koko touhussa mitään järkeä. Vanhan korjaaminen oli iso työ ja vielä isompi olisi ollut ilman kotitarvelautakasaa.

Kahdesta seuraavasta päivästä johtuen muutama vieraskin poikkesi ja se tarkoitti tietysti joka kerta katkosta. Onneksi ihmisillä tuntui kuitenkin olevan ymmärrystä sen suhteen että nyt se homma on vaan tehtävä tai sitten tulee vettä/lunta tupaan. Harmittaa vaan kun on niin puhki ettei kertakaikkiaan ole energiaa. Katto on nyt paikallaan, mutta niin pimeää oli loppua kohti että kateruuveja puuttuu edelleen noin puolet.

Edellisen kattoremontin aikoihin ostin paineilmatoimisen sinkiläpyssyn. Se vielä 22.12 aamulla avaamattomana paketissa, mutta onneksi otin sen käyttöön. Se on niin nopea ja ainakin tässä käytössä oli varmatoiminen ja kevyt. Niitä saa sitäpaitsi lähes kolme yhden kunnollisen käsikäyttöisen Rapidin hinnalla- siis edellyttäen että on jo kopressori ja pitkä letku. Varmaan vastaava kone on olemassa myös akku- tai kaasupatruunakäytöisenä. Ei siis ole käsi hellänä vaikka aluskate on ammuttu kiinni vähän turhankin monella pikkuisella sinkilällä.

Happy Holidays tai jotain siihen suuntaan.

Kirjoitettaessa soi Kuten lähes aina ympärillä on erittäin hiljaista. Vähän tuuli peltejä paukuttelee.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus