Molok

  • licence27

Aamupäivä tien sorastusta. Siitä sujuvasti vaunupaikkoja tasaamaan ja lounaan jälkeen tekemään reikää Molokille. Tietty kohta oli suuren keväällä kaadetun koivun kannon keskellä.

Se kanto nousi pienen houkuttelun jälkeen routapiikillä kokonaisena kyytiin ja kannon kohdalle alkoi aukkoa syntymään. Neljän jälkeen Molokki jökötti montun pohjalla ja parisen tuntia myöhemmin oli soralla ympärykset suunnilleen täytetty. Maa oli kovaa ja kivistä. Metrin jälkeen kaikista nyrkkiä suuremmista kivis irtosi paloja ennen kuin irtosivat maasta. Ei kaikkein kovinta moreeniä lähialueella, mutta iloitsin silti kun ei tarvinnut kaivaa millään museokoneell

Kobelco tuottaa vaikeuksia. Jos pyytää että ota 2 letkua irti lisäpedaalin alta niin johtaja itse ottaa ajon hengettömäksi ja siinä samalla on rusonut yhden pilottiletkun ruttuu. Liikaa turhaa työtä, mutta oikeatkin letkut saatiin toki irti. Uudekin on jo tehty, vaan eivät ole vielä paikoillaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus