Moottoripyörä nainen ja laukku

  • licence27

Pysäköidessäni työpäivän päätteeksi autoa kaupan pihaan huomasin että käytävän takana viereisessä ruudussa oli ei kyykkypyörä kuljettajineen. Tosin tietysti siinä vaiheessa oletin että se nainen odottaa että mies tulee kaupasta ostoksineen ja ajavat sitten yhdessä kohti auringonlaskua.

Stereotypia, vaikkakin fysiikan opetusryhmässäni oli mm "tyttö" joka kulki kouluun 1100 GSX-R:llä ja oli katkera kun ei malttanut odottaa Hyabusan saapumiseen asti moottoripyörän tilaamista. Kuka nyt haluaisi ajaa maailman toiseksi nopeimmalla moottoripyörällä kun samalla merkillä on myös se kaikkein nopein sarjatuotantopyörä. Tai toisen naisen toteamus- Busa on sellainen matkalehmä kun taas tässä mun pyörässäni on 2 kiloa hevosvoimaa kohti vakiona. (GSX-R 750)

En tunnistanut pyörämallia, mutta näytti aika uudelta, korkea maavara ja näytti että olisi v-2. No joka tapauksessa ei ainakaan siltä parkkipaikalta odottanut ketään kyytiin ojoisia kohti vaan oli ostanut enemmän tavaraa kuin takalaukkuun mahtui ja jos näytti hurjalta hiekkatiellä avautunut pumppukotelon luukku niin näytti myös se selkään asetettu laukkukin. En sitten tiedä kuka ja millä sen laukun sieltä selästä saa pois, mutta jos vastaanottopäässä mies pitää sitomisleikeistä niin tyhjentää vaan sen laukun ja ottaa pohjasta naruun niin on valjaat valmiit. Reppu olisi ollut kätevämpi. Toki toin onnistuneesti Pizzalaatikon Suzukin tangossa roikkuneessa muovikassissa viime viikolla- suojasi kivasti toista polvea ajoviimalta.

Jos nyt sitten sattuu että tuo nainen oli sama joka yhtenä iltapäivänä ajoi kotiinsa minun Hondallani ja minä muistaakseni hänen Suzukillaan niin terveisiä vaan, mutta sille sen muutama päivää sitten lapsensa kanssa lehdessä olleen järjestyksssä seuraavalle isosiskolle.

Kaikki muistot vaan eivät ole hyviä, eikä varsinkaan sellaiset joihin liittyy exien nyksiä. Näin ollen ne muistot onneksi hautautuvat, kunnes esimerkiksi sattuu että tulee vastaan kiinnostava ihminen jolla on sama sukunimi kuin exän nyksällä tai lukee lehdestä exänsä pikkuveljestä ja todennäköisesti kummipojasta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus