Moottoripyöräpoliisi, naispoliisi, entinen traktorimökijä ja musta maija

  • licence27

Tänään ruokapaikan oviaukon edessä oli poliisimoottoripyörä. En ymmärrä miksi, koska pihassa ja vieressä oli ihan hyviä parkkiruutujakin. Tietysti se uusi japanilainen oli niin hieno että että jos vastaavasta olisi edes siviilimalli niin miettisin kyllä mihin sen ylipäätään uskaltaa pysäköidä.

Sitä ennen tiellä tuli vastaan mönkijä, jonka perässä oli traktorimallin rekisterikilpi. Siitä sitten päättelin että kun sillä ajoi poliisi niin ilmeisesti ajoneuvossa tai kuljettajassa oli ollut jotain vikaa. En tiedä kummassa, mutta veikkaus on että kilvet lähti sen vuoksi että siinä ei ollut mitään vikaa tai turhia kuristimia paikallaan, vaan se kulki enemmän kuin laki sallii.

Voin olla väärässäkin, mutta en viehättävän naispoliisinkaan houkuttelemana mennyt häiritsemään heitä työn touhussa. Sen sijaan olin tukehtua ruokaani kun yksi niistä poliiseista (mies) yritti mennä vauhdilla jo miehitettyyn vessaan.

Jos se olisi ollut se nainen niin olisin kysynyt että mitäs pahaa olen tällä kertaa tehnyt tai joutuuko tässä antamaan vai pyytämään kauniilta naiselta puhelinnumeron että saa vessarauhan?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus