Morsiammien isä

  • licence27

Vilja vainoaa taas. Nyt kun isot kisat on kisattu ja ensimmäisen kerran virittelin digiboxia uuden kaapelin perään: Maajussitar rannalla ongella. Seuraavan kerran ilmeisesti joku päättäjäislähetys menossa taas sama ohjelma ja taas samasta kohtaa auki.

Yöllä tuli mielenkiintoinen puhelu. Luokkakaverini isä, jota en siis koskaa aikaisemmin ollut tavannut oli päättänyt nuorimman tyttärensä häistä tullessaan poiketa vähän vanhemman tyttärensä pihassa. Pihaan oli päässyt ihan hyvin, mutta peruuttasessa takaisin tielle oli tullut eteen talvinen liukkaus ja siellä se jo mallimerkintänä hinauspisteiden osalta hyvinkin tutuksi tullut Peugeot jökötti takapyörät ojassa etupyörät keskellä tietä. Jos olisi mennyt puoli metriä vasempaan olisi osunut puuhun ja jäänyt tielle, puole metriä enemmän oikealle olisi lähtenyt miehissä työntämällä, tai auton leveys lisää oikealle niin olisi mennyt hiihtoväylää pitkin pellolle ja tullut todennäköisesti ihan ajamalla pois.

Perintökalleus sen jaksoi ihan hyvin sieltä vetää pois.

Sen verran noita uutisia luin että rakkaan naapurimme Ruotsin tähtihyökkääjä oli kärynnyt kiellettyjen aineiden käytöstä. Siis sellaisen lääkkeen jota on käyttänyt jo vuosia. Jos se kuitenkin on kiellettyjen aineiden listalla niin ehkä kannattaisi testata koko joukkue. Siis jos jotain mömmöä saa NHL:ssä käyttää ja ilman sitä henki ei kulje- se ei tarkoita että sen kielletyn mömmön voimalla saisi arvokisoissa pelata. Eihän noissa testeissä muuten mitään järkeä olisi. Hylätään samalla koko joukkueen suoritus- niin on kai muuannen surullisen kuuluisan kotomaisen maajoukkuepelaajan kanssa käynyt- nykysäänöt ovat sen suhteen armollisemmat muulle joukkueelle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus