Muistatkos kuka kaivoon putosi

  • licence27

Päivän päätös oli varsin ikävä. Kiitos toisen kuskin kolmen nopean kaivuliikkeen ja rajallisen kävelytilan osuin sit metallikannen päälle ja kehys karkasi kannen alta.

Noin muuten päivä meni ihan ok, joskin neljän irtokiven rikkomisessa meni tolkuttoman kauan.

Oikea työtapa olis ollut rikkoa ne montussa eikä nostaa ylös keskelle pihaa- olisi mennyt nopsaan ja olisi voinut käyttää suurempaa panostusta. Ensimmäisessä kivessä panostus oli jonkun prosentin liian pieni eli reikä vain tyhjeni.

Toisella yrittämällä tapahtui jotain odottamatonta eli se kivi jota rikottiin meni ihan ok ja samalla nallilla myös viereinen kivi meni kolmeen osaan vaikkein ollut vielä panostettu. Hukkapaukusta huolimatta neljällä nallilla neljä kiveä rikki. Kivillä oli kuitenkin sen verran kokoa että piti 2 lohkaretta vielä paikata ja monta traktorikuormaa tuli ampukiviä ennen kuin pääsi palauttamaan räjäytyssuojamatot.

Iltalenkki jää tältä päivältä väliin vaikka keli olisi hyvä. Kallioporan kanssa kiville kiipeily ajaa ihan saman asian ja kaivonkansi kuori nahkaa jalasta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus