Ne mökkiläiset

  • licence27

Näköjään kun ihminen on päässyt mökkeilyn makuun niin tuntuu olevan valmuiutta sijoittaa melkoisia rahasummia viihtyvyyden parantamiseen.

Tietysti täytyy olla joko omaisuutta tai tuloja että niin voi tehdä. Joitain päiviä sitten kaupassa vastaan käveli varsinainen elämäntapamökkiläinen. Siis siinä mielessä että saa sanoa jokainen neliömetri sillä tontilla on kaivettu koneella vähintään kerran ja suurin osa vielä sen lisäksi joko aseteltu käsin tai koneella 1-3 kertaa.

Ranta on tietenkin yksi valtava rahareikä. Se on sitä varsinkin jos lähtötilanteessa on niukasti vettä, runsaasti kaislikkoa ja tavoitteeena kirkasvetinen hiekkaranta.

Myös pihaan saa uppoamaan käsittämättömiä summia jos lähtötilanteessa tontti on yhtä Stonehedgeä ja tavoitteena kivetön vihreä niitty.

Rakennuksiin saa uppoamaan käsittämättömiä summia. Pieneenkin rakennukseen kun tekee perustusvaiheessa muutaman virheen, runkovaiheessa muutaman virheen ja huomaa ne vasta viimeistelyvaiheen jälkeen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus