Nippoja etsimässä

  • licence27

Halkomakoneen kanssa oli ongelma. Se kyllä teki työnsä ihan ok, mutta öljyn lämmettyä jostakin alkoi tihkua öljyä.

Ei sitä montaa pisaraa tullut ja kaikki imeytyi sahanpuruun jota siis oli siinä vaiheessa jo useamman senttimetrin kerros. Oli kuitenkin uusi venttiili ja ehjät letkut, joten päätin että korjaan sen nyt jos on korjattavissa. Kiikutin vanhan venttiilin malliksi alan liikkeeseen ja lopulta kävelin ulos ihan oikeiden osien kanssa- tai siis niin ainakin luulin siihen asti kun rupesin ruuvaamaan niitä paikoilleen.

Muistin että koneessa oli JIC päät ja niin olikin pääosin, mutta ongelmakohdassa kuitenkin BSP ja vieläpä 90 asteen kulma.Hetken aikaa mietin lähtisinkö uudestaan kauppaan, tekisinkö uuden letkun vai unohtaisinko koko halkomisen tältä päivältä. Onneksi olin muutama käyttökerta sitten jatkanut letkuja ja jatkoletkusta löytyi vaadittu 90 asteen JIC naaras. Ei siitä hieno tai kaunis tullut, mutta toimiva pikaliikettä myöden. Vielä kun joku kaunis päivä jaksaisi vähän muuttaa venttiilin asentoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus