Ongelma

  • licence27

Joku pitää nettituttavuuksia huonona asiana. Pari päivää sitten sain näytölleni rengastusuutisen ja voin toivottaa heille paljon onnea vaikka en ole miestä tavannut koskaan. Ironisesti samana päivänä sain vähän vanhemmalta nettituttavuudelta kiitoskortin hänen ja jo tutuksi tulleen miehensä häistä.

Ei sillä etteikö viehätysvoimaista naista voisi tulla vastaan vaikka Siwan kassalla, mutta noista kahdesta ensimmäinen on ylittämätön ja siksi vertailukiellossa.

Tiistain puolella piti pari puuta istuttaa ja kuoriketta levittää. Työmaasta tuli sikäli harvinainen että ihan heti kun pääsin perille kävi käsky lähteä ruokatunnille. Syynä oli jo aikaisemmin esittämäni epäilyt siitä että valittujen istutuspaikkojen alla luikertelee kaukolämmön runkolinja. Isännöitsija ja vanhemmat asukkaat vahvistivat havaintoni ja monttujen paikka vaihtui.

Samaan systeemiin vaihtui myös kaivettujen maiden kohtalo. Noin periaatteessa hyvää multaa, mutta paljon juuria. Aivan loistavaa maata takapihan rinteeseen, mutta taajamassa ja naapurin puolta eli työpäivä piteni sit illan suuntaan ja reippaasti. Lopputulos neljää viistoa tukikeppiä ja loppunutta kuoriketta lukuunottamatta ihan mainio.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus