Ovi

  • licence27

Poltin sormeni kiinalaisessa sähköhöylässä. Oli tietenkin töpseli irti seinästä, ja purut poistettu koneesta ja hihnan suoja irti, koska jostain kumman syystä käyntiääni muuttui kesken työskentelyn.

En tiedä minkä valmistajan koneesta tuo on kopioitu, vai onko ihan omaa suunniitelua, mutta jotain siinä on pieleen mennyt kun purunpoistokanavassa on pykäliä ja kuristusta. Näin ollen kotimainen havupuu tukkii höylän pyöriessä posistokanavan alkupään ja tuuletin joutuu pyörittämään kuumaa ilmaa. Tuskin pystyy korjaamaan paitsi hankkimalla tehokkaan puruimurin- jota ei siis tietenkään jaksa raahata pienen käsihöylän mukana- tai hankkimalla paremman eli kalliimman tilalle.

Kokoonpanokuvasta löytyi suunnitteluvirhe- en tiedä onko kohtuuvaivalla korjattavissa vai ei. Jos ei niin sitten on vaihdettava kurkihirrellä toteutettu rakenne kattoristikoihin, muuten lumikuorma tulee harjalta oviaukon kohdalle.

Korjausvaihtoehdot: uusi seinäelementti, massiivipalkki oviaukon ylitykseen katon kääntäminen 90 astetta: lumi putoaa oven eteen, harjakatto-> pulpettikatoksi, pilari joko seinän sisä tai ulkopuolelle, jokin muu tavallisesta poikkeava rakenne.

Ehkä mallia täytyy lähteä katsomaan vanhasta heinäladosta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus