Palapeli ja sen uudet palat

  • licence27

Pelitkauha- sillä nimellä sitä on kutsuttu, valtavasti sillä on lastattu lunta ja jonkin verran soraakin. Suorastaan hämmästyttävän hyvin se kyläsepän tekele on kestänyt saa kai sanoa jo viidessä traktorissa vuorotahtiin.

Nyt se oli kuitenkin remontin tarpeessa. Huulilevy oli loppu ja molemmissa etukulmissa halkeamat. Nuoliprofiilia siis sovittamaan rupesin ja siinä meni todella kauan aikaa. Ensin piti saada suora pinta ja ahneuksissani leikkaisin nuoliprofiilia viivaimena käyttäen huulen suoraan. Idea oli sinänsä ihan hyvä, mutta vanha rakenne olikin kaksikerroksinen ja kerrosten välissä oli maata. Se taas tarkoitti että toinen kerros täytyi purkaa että saisi jostain sen kaivatun suoruuden myös toiseen suuntaan. Kolmen leikkuulaikan jälkeen oli kymmenkunta irtopalaa ja uusi huulilevy edessä ja aika vaihtaa hiomalaikkaan ja hitsauskoneeseen.

Kyllä siitä vielä ihan toimiva tuli, mutta epäilen että yksi hyvä ominaisuus tuossa korjauksessa hävisi eli huulilevyn joustavuus.

Kyllä se kyläseppä on ollut laiska hitsaamaan ja yllättävän siroilla saumoilla peltikauha on kestänyt. Pikakiinnikkeen puoli toki on vaihdettu - siis koukut ja varmaan alakorvakkeetkin kertaalleen kun alkoi olla häiritsevästi välystä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus