Paljonko on liikaa

  • licence27

Luin tuossa muutama päivä sitten kuinka virkalääkärit ovat mukamas palkkakuopassa kun tienaavat 5000-6000 € kuukaudessa. Olkoon vastuuta ja olkoon koulutusta, mutta kyllä tuo on kaukana palkkakuopasta.

Vertailukohtana oli keikkalääkäreiden (joita oli neljä) kustannus eli reilut 10000 € kuukaudessa. Näin ollen jos keikkalääkäreiden tilalle saataisiin samalla rahalla virkalääkäreitä tulisi töihin noin seitsemän lääkäriä neljän sijaan.

Alkaahan se hyväkin palkka tuntua palkkakuopalta jos tietää että samalla koulutuksella samassa sairaalassa samaa työtä tekevän henkilön palkkakustannus on omaan palkaan nähden kaksinkertainen.

Järjestelmässä on paljon pielessä kun vuosikymmeniä on toitotettu "Samasta työstä sama palkka". Ehkä tässä nyt olis aika laskea keikkalääkäreiden palkkakustannus virkalääkäreiden tasolle eikä päin vastoin.

Jos tuollaisia summia maksetaan kautta maan niin ei ole ihme että on hoitojonoja ja että terveydenhuollon kustannukset nousevat rajusti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus