Paskakone

  • licence27

Piti kirjoittaa poikkeavasta iltapäivästä ja siitä kuinka kuinka taas tein ihmemiehen töitä. No se oli tosin vain paskakone eli lannanpoistokone merkiltään Tuuppari, mutta kun se hajoaa niin sen kyllä huomaa.

Kävi kuitenkin niin että keskustelu vei voiton.

Edit 1.11.2013

Lannapoistokone oli siis lakannut toimimasta. Ei siinä suurta vikaa ollut, mutta se vaan ei tehnyt sitä edestakaista liikettä vaan jäi jumiin. Se taas tarkoitti että kouru oli aika pian lantaa täynnä. En minä paskaa pelkää, enkä öljyäkään, mutta niitä kahta ei saisi mennä samaan aikaan ohjausventtiilin sisäpuolelle.

Näin ollen varmaan sen viitisen kertaa purin venttiilipaketin irti, osiksi ja yritin paikallistaa sen jumiutuneen kohdan. Viimein sitten kolmatta kertaa ronkin nuppineulan kanssa sellaista noin kahdeksan millimetrin karan sisään porattua reikää ja siellä tuntui jotain.

Ei se kummoinen roska ollut, varmaan vaan pala letkun sisäkuorta, tiivistettä tai säilön sisäpinnasta irronnut hiutale. Se riitti koneen pysäyttämiseen. Sen kun sai pois ja kuulat liikkeelle alkoi kone toimia ja paska liikkua.

Nykyaikana moista konetta ei varmaan rakennettaisi noin vaan siinä olisi säätyvätilavuuksinen mäntäpumppu ja yksinkertainen rele/logiikkaohjaus. Olisi nopeampi ja veisi vähemmän sähköä. Lisäksi koneen voisi tehdä suuremmilla sylintereillä vaikka moottoriteho olisi ihan sama.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus