Perhosvaikutus

  • licence27

Se siis alkoi bakteerista tai viruksesta. Sen pienen perhosen siiven lepautuksen verran sitä pääsi 1 pienen ihmisen järjestelmään.

2 Pieni ihminen sai sen seurauksena kuumeen, joten sairasta lasta ei viedä päiväkotiin muita tartuttamaan. 3 ja 4 toinen vanhemmista ja sisarus jäävät kotiin.

Työpaikalla ihmisille 5 ja 6 jäävät nelosen työt. 7 jossain 80 kilometrin päässä ihminen 8 odottaa ihmistä 9 jonka on määrä tavata ihmiset 3 ja 4 tietyllä kellonlyömällä 17 tietyssä paikassa tietystä syystä.

Sen pienen, mutta ilmeisen suoran tartuntariskin vuoksi ihminen 2, 3 ja 4 odottavat kunnes ihminen 10 palaa töistä, ottaen hoitoonsa ihmiset 2 ja 4.

Ketju on siis pitkä. Jotain hyvääkin tästä tietysti seurasi eli pitkä ruokatunti. Silmänruokaa oli naapuripöydässä klo 17 suunnassa kolme ja varsinkin suunnassa puoli kaksi.

Sitten oli aika mennä seuraavalle etapille ja ties kuinka monennen kerran jäi mansikkapirtelö saamatta. Mansikkapirtelössä soisi olevan oikeita mansikoita tai ainakin mansikan makua ja väriä. Ei sillä etteikö sateenkaarijäätelö ja appelsiinisorbetti olisi ollut hyvää, mutta minkäs teet kun haussa on jotain ihan muuta.

Siihen ei auta edes kauniimman sukupuolen katseleminen. Onneksi sentään kaupasta sai sitä mitä mieli teki.

Noin muuten päivän mittaan perkasin ehkä satakunta metriä piiriojaa, tein useamman sata metriä ajouraa ja ihmettelin kuka "tyttö" mahtoi olla Alvettulan S-mutkan kohdalla halkovarannon vieressä portailla istumassa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus