Pieni räjähdys olohuoneessa

  • licence27

Maahan uptetuista kaapeleista ja samassa rytäkässä lisätyistä maadoituksista huolimatta salaman sai aikaan pieniä tuhoja: Lankapuhelin meni mykäksi, verkkopääte poksahti ja jääkaapin elektoniikka ei tiedä onko ovi auki vai kiinni.

Noin muuten on ollut ihan tarpeeksi tekemistä, vaikka netti on ollut pimeänä. Niukasti maanantain puolella kylvin ehkä viimeiset siemenperunat- tilaa olisi vielä, mutta ei vaan kunto kestä, apulaista ei ole, eikä automaattista kylvökonettakaan.

Remontoin äkeen ja kyntöaurat. Kyllähän ne kaksisiipiset muinaisjäänteet hieman heppoiset ovat siinä vaiheessa kun veturissa on noin 3 kertaa enemmän massa kuin siinä takatuupparissa millä niitä on viimeksi vedetty ja sen sai tuta esimerksi vasen leikkuri. Kiekko halkesi kokolailla keskeltä. Onni onnettomuudessa ettei ollut sen kalliimpi työkalu.

Äes toimi ihan ok, mutta oli taas työ saada pisäpiikeille kiinnikkeitä. Maatalouskaupan tietokone näytti saldona 9 kpl, varaosamyyjä haki koneen osoittamasta paikasta laatikon jossa oli ihan oikean värisiä osia, mutta johonkin ihan muuhun koneeseen. Kysyin jo parin minuutin etsinnän jälkeen että tulenko itse katsomaan ja lopulta minä ne löysin, eikä kumpikaan varaosamiehistä.

Eilen laitettiin putkia, ja loput routaeristeet, tänään lähinnä rasvarin täyttö ja halkomakoneen testaus- venttiili täytyykin kääntää ympäri,
Tai no lähellä, aika kaukanahan se ilta pimeni ästäessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus