Pitkä tie treffeille

  • licence27

Kyllä on vaikeaa treffeille pääseminen nykyaikana. Reilu viikko takaperin ajelin sellaiset 235 kilometriä ja siellä puolimatkan krouvissa eli kääntöpisteessä odottelin P11 farmariversiota.

Näpit jäässä oli jäässä treffien päätteeksi. En siis kaivanut takakontista hanskoja siinä vaiheessa kun ohjelmassa oli koirien kanssa lenkkeilyä.

Hyvää kannattaa odottaa. Oli näet pitkästä aikaa sitä luonnollista viehätysvoimaa.

No siinä sitten kesken treffien totesin mielessäni että taisin mokata nämä treffit jo paljon ennen ensimmäistä tapaamista. Ei muuten, mutta ei ensimmäisenä tullut mieleen että mahdollisimman kaukana autosta hän saa puhelun liittyen vanhemman velvollisuuksiin.

Nostan silti naiselle hattua ja pistäisin vielä lentosuukonkin perään jos sattuisi tätä lukemaan.

Siitä pari päivää aikaisemmin tai myöhemmin mene ja tiedä olin niin ikään kaukotreffeillä tosin vain syömässä. Tällä kertaa lenkkeily jäi väliin tai lähinnä autojen ulkoiluttamiseksi.

Mutta siis jos tähtäimessä olisi romantiikkaa, lakanoiden ruttaamista ja sitä millä tavoin heterot lisääntyvät täytyisi varmaan todeta suosiolla että ei varmaan kannata yrittääkään. Sitä varten on tyhmempiä ja komeampia miehiä ja toivottavasti myös heitä karttavia naisia.

Tänään tehtyäni ruokaa noin kahden tunnin ajan en vieläkään pysty sanomaan oliko ruuaassa olleet pakastimesta otetut sienet rouskuja, tatteja vai jotain muuta.

Sen tiedän että perunat oli oman maan, samoin punajuuret.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus