Poliisin satunnaisotanta Hauhon pitäjässä

  • licence27

Joskus virkavallan liikkeet on kertakaikkiaan helppoja arvella. Ensinnä se mihin VT12 :lla laitetaan tutka- no ei tietenkään kameravalvontatolppien lähelle, koska siellä ihmiset osaavat muutenkin hiljentää. Hyvä suora pitkän alamäen jälkeen.

Istuin maasturin kyydissä ja neuvoin kuskia laittamaan turvavyön kiinni, vaikka valtatietä olikin kohteiden välillä vain vajaan kilometrin verran. Sitten totesin tien vasemmalla laidalla olevan todennäköisesti poliisiauton ja sitähän kuljettaja ei uskonut ennen kuin siniset kattovilkut erottuivat hänenkin silmillään auton profiilista.

Seuraavaksi totesin että "Mennään liian hiljaa, herättää epäilyksen että olet humalassa, saadaan kohta poliisit perään".

No sitten päästiin ohi levikkeellä olleesta poliisiautosta ja ehdin kävellä kohteeseen kun kun Skoda Octavia kaarsi perässä pihaan. Kovasti yritin olla hymyilemättä ja nauramatta kun ihan naisellisen näköinen poliisi tuli kävellen ulos autosta.

"Herätti varmaan epäilyksiä kun ajettiin niin hiljaa?" Poliisi sitten sanoi jotain tyyliin "ihan vaan satunnaisotannalla rutiinivalvontaa". Rekisteriotteenkin kysyi ja minä sen sitten ojensin jo ennen kuin oli saanut lausettaan loppuun ja oliko kuljettaja auton omistaja. No kaiken huippuna ajokorttia ei kuljettajalta löytynyt- ei edes kysytty, mutta kuski kai näytti kuinka lompakossa oli vain tyhjä paikka Viron risteilyn jäljiltä. Kortti ilmeisesti kotona , mutta minulla tietysti oli omani joten matka saattoi ihan lain kirjaimenkin mukaan, kuski vaan vaihtui.

Terveisiä vaan sille poliisineidille/tai rouvalle että hyvää työtä ja toivottavasti ei tavata sakotuksen merkeissä. Puhalluttaa saa ja muutenkin jututtaa jos olet sinkku, eronnut, karannut tai leski.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus